Voormalig gemeente Vianen

Toptaken website gemeente Vianen

De visie op een Toptaken website, zoals beschreven op deze website en in het visiedocument, is in eerste instantie gebaseerd op de website van de voormalige gemeente Vianen. Met een uiterst gedurfde website werd de gemeente Vianen in 2013 digitaal op de kaart gezet. Zowel in de regio als landelijk heeft de website de nodige aandacht gekregen.

Ik heb in die tijd een aantal presentaties verzorgd over deze website op verschillende bijeenkomsten, vanuit de gemeente Vianen. Door de herindeling was het snel duidelijk dat er geen plaats meer was voor externe inhuur. Ik heb de website onderhouden tot eind 2015. Omdat ik daarna niet meer bij de gemeente Vianen (en de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden) werkzaam was heb ik ook geen presentaties meer verzorgd op bijeenkomsten. Ik vind persoonlijk namelijk dat op veel bijeenkomsten de presentaties alleen maar een commercieel belang hebben, daar pas ik voor.


 

Screenshots

Homepage gemeente Vianen | Toptaken website
Zoekfunctie gemeente Vianen | Toptaken website
Indexpagina gemeente Vianen | Toptaken website
Afvalkalender gemeente Vianen | Toptaken website
A-Z index als één van de uitgangspunten Toptaken website

Persoonlijk gesprek

Ik praat graag over mijn vak en mijn expertise, maar liever niet vanuit een commercieel belang. Dat doe ik dan graag in een persoonlijk gesprek, dat vind ik iets anders. Maar niet op grote bijeenkomsten, waar de laatste jaren overigens alleen maar dezelfde sprekers komen, met weinig inhoud.

Wil jij graag meer weten over de visie op een goede Toptaken website, neem dan contact met me op. Ik kom graag geheel vrijblijvend de visie nader toelichten aan de hand van veel voorbeelden. Ik hoop je daarmee te inspireren en duidelijk te maken dat een goede Toptaken website ook echt iets oplevert. Voor jezelf en voor jouw organisatie. Het loont de moeite.