Gemeente Veldhoven

Toptaken website gemeente Veldhoven

De gemeente Veldhoven heeft sinds 2014 een Toptaken website. Het eindresultaat is een zakelijke website, waarbij vormgeving minder belangrijk is geweest dan bij de gemeente Vaals. In 2016 heeft de gemeente Waalre de opzet van de website van Veldhoven overgenomen, omdat de gemeenten veel samenwerken.

De website van de gemeente Veldhoven wordt onderhouden door een actieve webredactie. In Veldhoven is de website een belangrijk onderdeel in de gehele dienstverlening van de gemeente. Daarom kunnen bezoekers van de website een reactie achterlaten op bijna elke pagina. Aan de hand van al deze reacties worden verbeteringen doorgevoerd. De website blijft hierdoor altijd volledig en actueel.

Website als kennisbank

De gemeente Veldhoven gebruikt de website als kennisbank voor het Klant Contact Center. Deze functionaliteit is bedacht in samenwerking met de gemeente Vianen en de gemeente Best. De kennisbank zorgt voor betrokkenheid van de organisatie bij de inhoud van de website. De website wordt dus ook intern gebruikt als bron van informatie. Alle medewerkers houden de webredactie op de hoogte van de vragen die gesteld worden over de website. Aan de hand van deze informatie wordt de website verder verbeterd.

Meer informatie

Wil je meer weten over de functionaliteit, waarbij bezoekers een reactie achter kunnen laten? Of wil je meer informatie over de kennisbank oplossing? Neem dan contact met mij op. Ik kan je wel meer vertellen over de mogelijkheden. Een vrijblijvend gesprek behoort natuurlijk ook altijd tot de mogelijkheden. Een presentatie op locatie geeft vaak een beter beeld dan alleen informatie via e-mail of telefoon.

Screenshots

Homepage website gemeente Veldhoven | Toptaken website
Call-to-action verhuizing doorgeven Veldhoven | Toptaken website
Krachtige A-Z index Veldhoven | Toptaken website
Integratie bekendmakingen vanuit de landelijke voorziening | Toptaken website
Integratie bestemmingsplannen vanuit de landelijke voorziening | Toptaken website
Informatie op kaarten tonen website gemeente Veldhoven | Toptaken website