Toptaken website voormalig gemeente Vianen

Een gedurfde toptaken website

De visie op een Toptaken website, zoals beschreven op deze website en in het visiedocument “Toptaken website, de kunst van het weglaten”, is in eerste instantie gebaseerd op de website van voormalige gemeente Vianen. Met een uiterst gedurfde website werd de gemeente Vianen in 2013 digitaal op de kaart gezet. Zowel in de regio als landelijk heeft de website de nodige aandacht gekregen.

Door de herindeling (Vianen behoort inmiddels tot gemeente Vijfheerenlanden) is de website de eerste 2 jaar nog doorontwikkeld, daarna niet meer. Toch waren de resultaten die we hebben bereikt bijzonder positief. In het visiedocument heb ik daar ook een aantal voorbeelden van opgenomen. Een resultaat waar ik nog steeds met veel trots op terugkijk.

Screenshots

Hier volgen nu een aantal screenshots van de website van voormalig gemeente Vianen.

Homepage gemeente Vianen | Toptaken website
Zoekfunctie gemeente Vianen | Toptaken website
Indexpagina gemeente Vianen | Toptaken website
Afvalkalender gemeente Vianen | Toptaken website
A-Z index als één van de uitgangspunten Toptaken website

Meer informatie

Als ik de screenshots bekijk dan vind ik nog steeds dat dit een aantrekkelijke website was. Ik denk dat als je het ontwerp een beetje ‘moderniseert’ je een uitstekend resultaat krijgt. Mocht je interesse hebben om dit ontwerp als basis te nemen voor een nieuwe website, stuur me een email of neem telefonisch contact met me op via +31 6 11 53 82 90. Ik denk dat je een erg mooi resultaat krijgt.