Toptaken website gemeente Vaals

Nieuwsheader nieuwe website gemeente Vaals

Gemeente Vaals heeft het principe van een Toptaken website gecombineerd met storytelling. De website is daarnaast voorbereid om ook citymarkerting te integreren binnen de website.

Aantrekkelijke vormgeving

Het eindresultaat is een aantrekkelijke website, waarbij ook veel aandacht is besteed aan fotografie. Op het eerste oog ziet de website er nog uit als een standaard toptaken website. De toptaken staan direct in beeld en de zoekfunctie is promiment aanwezig. Als je vervolgens de website verder bekijkt, dan zie je dat Vaals gebruik maakt van thema pagina’s. Een verzameling van alle pagina’s op de website die tot een bepaald onderwerp horen. Denk hierbij aan ‘Wonen in Vaals’, ‘Studeren in Vaals’ of ‘Zorg in Vaals’.

Storytelling

Gemeente Vaals maakt ook gebruik van storytelling. Bekende inwoners van Vaals worden hierbij in de spotlight gezet. Met prachtige fotografie en een zeer aantrekkelijke vormgeving. De website is daarnaast nog voorbereid om citymarketing te integreren. Vormgeving voor citymarketing is dan afgeleid van de pagina’s storytelling.

Het eindresultaat van de website van gemeente Vaals mag er zijn. Persoonlijk vind ik dit één van de mooiste gemeentelijke websites die ik ken. Gemeente Vaals laat zien dat een toptaken website niet saai hoeft te zijn.

Screenshots

Homepage website gemeente Vaals | Toptaken website
Menu website gemeente Vaals | Toptaken website
Zoekfunctie website gemeente Vaals | Toptaken website
Portretpagina website gemeente Vaals | Toptaken website
Detailpagina website gemeente Vaals | Toptaken website
Gidspagina website gemeente Vaals | Toptaken website
(Untitled)