Visiedocument toptaken website

Vraag nu het visiedocument Toptaken website aan, getiteld “De kunst van het weglaten”. Het document geeft een uitgebreide beschrijving over een Toptaken website, waarbij een aantal gemaakte keuzes uitgebreid wordt toegelicht. Aan de hand van cijfers worden een aantal keuzes nader toegelicht.

  Ja, stuur mij gratis het visiedocument 'Toptaken website, de kunst van het weglaten'. Zonder verdere verplichtingen, het document dient puur ter inspiratie.

  Naam: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Waarom de titel “De kunst van het weglaten”

  Het visiedocument Toptaken website heeft als titel “De kunst van het weglaten”. Deze titel is gekozen omdat er bij een visie op een Toptaken website goed gekeken moet worden of aangeboden informatie wel relevant is. En dat moet je eigenlijk voor elke pagina doen. Een webpagina moet geen vraagtekens opleveren, het moet gelijk duidelijk zijn waar het over gaat en of je een actie (lees: taak) kunt uitvoeren. Als je zo naar een website kijkt dan zul je zien dat veel informatie overbodig is.

  Het document geeft aan de hand van voorbeelden een beschrijving van keuzes die zijn gemaakt en waarom een groot aantal onderdelen weggelaten zijn. Het document geeft een beschrijving over het uitwerken van een goede Toptaken website, bekeken vanuit drie invalshoeken, namelijk:

  • Structuur
  • Inhoud
  • Vormgeving

  Over vormgeving wordt nogal verschillend gedacht, maar bij een goede Toptaken website is vormgeving wel degelijk belangrijk. Sterker nog, de ontwerpfase is uiterst belangrijk, want waarom zou je een Toptaken website opzetten zonder uitstraling? De kans is groot dat je dan je doel uiteindelijk niet gaat bereiken. Onderschat vormgeving dan ook niet.

  Cover afbeelding visiedocument | Toptaken website

  Cijfers bevestigen de aanpak

  Het visie document Toptaken website bevestigt aan de hand van cijfers ook een aantal keuzes die zijn gemaakt. De visie is volgens een aantal mensen zeer gewaagd, maar statistieken en onderzoeken laten zien dat de visie goed is uitgewerkt. De visie levert ook zichtbaar resultaat op. Meten is weten wordt er wel eens gezegd, vandaar dat de visie continue wordt getoetst aan de hand van cijfers en onderzoeken.

  Contact

  Heb je nog vragen, wil je advies of wil je mij graag een keer persoonlijk spreken? Neem dan contact met me op.