Over ons

Initiatief van René Janssen

Naar aanleiding van een project bij de voormalige gemeente Vianen, heb ik (René Janssen) een visie document opgesteld. Dit document is gratis te downloaden met als titel, ‘Visie document Toptaken website, de kunst van het weglaten’. In 2013 heb ik bij de gemeente Vianen een visie uitgewerkt met als resultaat een gedurfde Toptaken website. Dit project heb ik uitgevoerd in samenwerking met een projectgroep van de gemeente Vianen en CARE Internet Services als leverancier. Voor CARE was de gemeente Vianen de tweede gemeente als klant, na de gemeente Best. Inmiddels ben ikzelf werkzaam bij CARE sinds begin 2017 en hebben 20 gemeenten zich al aangesloten. CARE onderscheidt zich door kwaliteit boven kwantiteit te leveren.

Wie is René Janssen?

René Janssen @ Mondo Verder | Toptaken website

Al sinds 1999 ben ik betrokken bij het ontwikkelen van gemeentelijke websites en intranetten. In verschillende rollen heb ik al veel gemeentelijke organisaties ondersteund, vanuit een aantal leveranciers. Ik heb ook een aantal jaren als zelfstandig adviseur gewerkt. Mijn betrokkenheid is altijd erg groot, dat krijg ik vaak te horen en beschouw ik als een groot compliment.

Wil je meer over mij weten, bekijk dan mijn persoonlijk website waar je ook mijn Curriculum Vitae kunt downloaden.

Neem contact op

Heb jij een vraag of wil jij meer weten over de visie op een Toptaken website? Of wil jij meer informatie over mij of CARE Internet Services? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag in een persoonlijk gesprek de visie nader toelichten. Twijfel niet en neemt contact met me op.