Over ons

René Janssen

Deze website is een initiatief van René Janssen. Naar aanleiding van een traject bij de gemeente Vianen heeft René, op verzoek van vakcollega’s, een visie document op Toptaken websites geschreven. Dit document stelt hij gratis ter beschikking via deze website. Verder wil René met deze website kennis en ervaring delen aan de hand van lopende projecten waar hij bij betrokken is.

CARE Internet Services

CARE is een internetbedrijf uit Eindhoven, met meer dan 20 jaar ervaring. CARE is actief in veel branches, vooral binnen gemeentelijke organisaties en de hotellerie. Samen met René Janssen heeft CARE het project bij de gemeente Vianen tot een mooi succes gebracht. Voor een goede Toptaken website is CARE de juiste partner, waarbij het bedrijf zich onderscheid in kwaliteit boven kwantiteit.

Ervaring

  • Meer dan 20 jaar web ontwikkeling
  • Bijna 20 jaar overheidservaring
  • Onderscheidend in kwaliteit
  • Open en transparante communicatie
  • Wij zetten de gebruiker centraal

Samenwerking

Pagefreezer
Archivering websites en social media

Pagefreezer archiveert dagelijks uw website(s), maar kan ook al uw social media kanalen archiveren.

Sooqr
Content search

Sooqr is een krachtige zoekfunctie die inline zoekresultaten laat zien, bij het invoeren van de eerste letters van je zoekwoord.

Siteimprove
Web Governance

Siteimprove biedt unieke Web Governance software voor content management en website onderhoud.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je weten welke mogelijkheden wij te bieden hebben? Neem gewoon contact met ons. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van gebruiksvriendelijke toptaken websites. Aan de hand van ons motto: kwaliteit boven kwantiteit.

Tel: +31 6 11538290

Email: info@toptakenwebsite.nl

Start chat
Stel nu je vraag
Hallo, stel je vraag via WhatsApp en ik antwoord zo snel mogelijk.
Powered by