Verslag CARE klantdag

Afbeelding CARE klantdag, april 2019

In april hebben we weer een CARE klantdag georganiseerd voor onze gemeentelijke klanten. Al deze gemeenten hebben hun website opgezet aan de hand van de Toptaken visie.

Wij delen graag onze kennis met onze klanten, maar laten vooral ook graag klanten zelf aan het woord. Locatie van deze dag was dit keer het prachtige stadhuis van de gemeente Vaals.

In de ochtend hadden we presentaties van de gemeente Vaals zelf, waar de burgemeester een inspirerend verhaal over de historie van Vaals vertelde. Judith van der Heijden praatte ons bij over de eerste resultaten van het vernieuwd Intranet/Kennisbank bij de gemeente Veldhoven. Mirian Mommers van de gemeente Steijn presenteerde het storytelling platform van de gemeente, dat een toch redelijk onverwacht succes is geworden. En ikzelf heb een presentatie verzorgd over de resultaten van een onderzoek dat ik heb laten uitvoeren op toegankelijkheid van websites. 

De middagsessie was voor ontspanning. Mijn collega had een leuke rondleiding geregeld bij wijngaard St. Martinus in Vijlen. Na de rondleiding een proeverij en nog even genieten van de prachtige locatie. Een zeer leuke dag.

Bekijk een volledig verslag op de website van CARE