Toptaken onderzoek

Toptaken nieuwsheader toptaken onderzoek

Toptaken bepalen

Om je Toptaken te bepalen, is het verstandig een toptaken onderzoek te laten uitvoeren. De resultaten zijn handig bij de voorbereiding op een nieuwe website. Er zijn een aantal partijen die je kunnen ondersteunen bij een gedegen onderzoek.

Met een goed onderzoek, krijg je inzicht in de taken waarvoor iemand jouw website bezoekt. Na het onderzoek ontvang je  een overzichtelijk rapport. De resultaten geven jouw inzicht, waarvoor mensen jouw website bezoeken. We adviseren daarom een onderzoek uit te laten voeren, want dit helpt je echt.

Open enquête

Naast een onderzoek aan de hand van een uitgebreide lijst met taken, kun je ook een open enquête gebruiken. Je vraagt dan waarvoor iemand naar je website komt, maar geeft de bezoeker geen lijst met onderwerpen. Op deze manier krijg je ook inzicht in de toptaken van je bezoekers. Het verwerken van de informatie kost wel iets meer werk.

Aanvraag toptaken onderzoek

Wil jij meer informatie over een toptaken onderzoek, zodat jij goed voorbereid een nieuwe website kunt (laten) bouwen? Vul onderstaand formulier in. Zodra het formulier is ontvangen, krijg je meer informatie over een toptaken onderzoek. Uit het overzicht van voorbeelden van Toptaken websites, heeft onder andere gemeente Tilburg een onderzoek laten uitvoeren.