Nieuwe website gemeente Vaals

Featured image gemeente Vaals | Toptaken website

Nieuwsitem website gemeente Vaals | Toptaken websiteOp dinsdag 2 januari is de nieuwe website gemeente Vaals gelanceerd. Een samenwerking tussen de gemeente Vaals, Care Internet Services en Studio Denk.

De website is een combinatie van een Toptaken website volgens de visie zoals hier beschreven. Maar dat niet alleen, de visie is gecombineerd met storytelling. De nieuwe website gemeente Vaals is daardoor een vernieuwde Toptaken website geworden.

Er zijn verschillende ingangen naar Toptaken. Allereerst op de homepage zelf, waar de Toptaken van de gehele website direct aanklikbaar zijn. Daarnaast kent de website een aantal ingangen zoals ‘Voor inwoners’ en ‘Voor ondernemers’. Daarin worden de onderwerpen ingedeeld naar belangrijkheid. Het unieke aan de website zijn de portretten, gebieden en gidsen. De portretten en gebieden zeggen iets over de gemeente zelf (bekende mensen uit Vaals en de verschillende gebieden van de gemeente). De gidsen zijn een verzameling van allerlei verschillende onderdelen op de website die bij elkaar horen. Zoals nieuws, portretten, gebieden, gerelateerde gidsen, maar ook de Toptaken van het onderwerp van de gids. Alles uitgewerkt in een prachtig modern ontwerp, voorzien van een uiterst functionele zoekfunctie.

Ik ben in ieder geval trots op het resultaat, waar ik als projectleider/-adviseur op een prettige manier heb mogen samenwerken met de mensen uit Vaals. Maar ook zeker met het ontwerpbureau Denk.

Bekijk het bijzonder fraaie resultaat. www.vaals.nl. Mocht je meer informatie willen over dit project, neem dan contact met me op.