Nieuwe website gemeente Stein

Uitsnede website gemeente Stein | Toptaken website

Screenshot homepage website gemeente Stein | Toptaken websiteOp maandag 11 december 2017 is de nieuwe website gemeente Stein gelanceerd. Een samenwerking tussen de gemeente Stein en Care Internet Services, waarbij Care zowel voor de vormgeving als techniek heeft gezorgd.

De Toptaken website is opgezet volgens de visie zoals hier beschreven. Aan de hand van een nieuw creatief concept is de vormgeving vastgesteld. De uitstraling is fris, een groot verschil met de vorige website.

De komende maanden wordt gebruikt voor de doorontwikkeling, waarbij koppelingen met o.a. een afspraak systeem, nieuwe formulieren, koppeling met evenementen uit externe bronnen, koppeling met een RaadsInformatieSysteem, etc allemaal op de planning staat. De basis is gelegd, maar dit is pas het begin van een nieuwe start om de dienstverlening van de gemeente Stein te verbeteren.

Ik wil in ieder geval de mensen uit Stein, waar ik in het verleden al eens met veel plezier heb gewerkt, hartelijk danken voor het vertrouwen en de zeer prettige samenwerking.

Bekijk het mooie resultaat. www.gemeentestein.nl. Mocht je meer informatie willen over dit project, neem dan contact met me op.