Een heel voorspoedig 2018

  • On 1 januari 2018

Het is inmiddels 2018, ik wens iedereen een heel voorspoedig, maar vooral gezond 2018.

Vanaf nu probeer ik regelmatig nieuwe berichten te plaatsen op deze website. Ik wil mijn kennis en ervaring nog meer met iedereen delen. Dit doe ik niet door op veel congressen te gaan staan, dat laat ik aan andere mensen over die dat ‘interessant’ vinden. In het verleden heb ik wel eens een presentatie verzorgd, voornamelijk over het project dat ik bij de gemeente Vianen heb begeleid. Daar kreeg ik altijd bijzonder positieve reacties op, maar toch heb ik een tijd geleden besloten om niet meer op congressen mijn verhaal te gaan doen. Noem het ‘congresmoeheid’. Ik kom liever een presentatie verzorgen bij één organisatie.

De komende weken ga ik in ieder geval een aantal berichten plaatsen over nieuwe Toptaken websites van een aantal gemeenten waar ik bij betrokken ben geweest. Mooie resultaten, inhoudelijk en visueel allemaal anders. Bij al deze projecten was ik adviseur/projectleider, waarbij ik regelmatig bij de klant ben geweest om uiteindelijk te zorgen dat het juiste resultaat bereikt werd. Ik kom tijdens een project altijd veel bij de klant, ik geloof namelijk in deze werkwijze en geloof niet zo in ‘projectleiding op afstand’.

Houd de website in de gaten!