Over ons

Initiatief van René Janssen

Naar aanleiding van een project bij de voormalige gemeente Vianen, heb ik (René Janssen) een visie document opgesteld. Dit document is gratis te downloaden met als titel, ‘Visie document Toptaken website, de kunst van het weglaten’. In 2013 heb ik bij de gemeente Vianen een visie uitgewerkt met als resultaat een gedurfde Toptaken website. Dit project heb ik uitgevoerd in samenwerking met een projectgroep van de gemeente Vianen.

Wie is René Janssen?

René Janssen @ Mondo Verder | Toptaken website

Al sinds 1999 ben ik betrokken bij het ontwikkelen van gemeentelijke websites en intranetten. In verschillende rollen heb ik al veel gemeentelijke organisaties ondersteund, vanuit een aantal leveranciers. Ik heb ook een aantal jaren als zelfstandig adviseur gewerkt, 4 jaar voor CARE Internet services en nu werk ik weer als zelfstandig adviseur. Op dit moment begeleid ik de gemeente Deurne bij een groot project om de online dienstverlening te verbeteren. Mijn betrokkenheid is altijd erg groot, dat krijg ik vaak te horen en beschouw ik als een groot compliment.

Wil je meer over mij weten, bekijk dan mijn persoonlijk website waar je ook mijn Curriculum Vitae kunt downloaden.

Neem contact op

Heb jij een vraag of wil jij meer weten over de visie op een Toptaken website? Of wil jij meer informatie over mij of CARE Internet Services? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag in een persoonlijk gesprek de visie nader toelichten. Twijfel niet en neemt contact met me op.